Kom aan boord!

Stap mee op en geniet van vissen op de Oosterschelde

 
 
1
1

Sportvissen

Vissen op de Oosterschelde is een zeer ontspannende aangelegenheid. Bij ons aan boord heeft U gegarandeerd de beste stek die U zich maar kunt wensen. Het is geen probleem als U niet kunt vissen of niet over een hengeluitrusting beschikt. U kunt bij ons een hengel compleet met onderlijn huren. Uiteraard geven wij de nodige uitleg over het vissen. Wij leveren ook het benodigde zeeaas. Dit dient op voorhand bij ons besteld te worden.

Dagvissen

Terwijl u de drukte van alle dag achterlaat geeft U zich over aan de rust en het prachtige uitzicht over de Oosterschelde. De Hendrik H is het gehele jaar door te boeken voor vistochten overdag. Afhankelijk van de tijd in het jaar wordt er gevist op schar, schol, wijting, steenbolk en makreel. De afvaart is om 08:00 uur en rond 16:30 uur vaart de Hendrik H weer binnen.

Avondvissen

Wanneer de avondzon lijkt weg te zakken in het water van de Oosterschelde kunt u turend naar uw hengel en genietend van het kabbelende water het vissersgeluk beproeven. In de periode mei tot oktober wordt er ook ’s avonds uitgevaren. Daarbij wordt voornamelijk gevist op tong en paling. De afvaart is rond 17:00 uur en rond 00:30 uur vaart de Hendrik H weer binnen.

Indien de vaartijden U slecht uitkomen dan kan in overleg besloten worden om op andere tijden uit te varen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. De boot is af te huren voor gezelschappen tot 50 personen. Voor kleine groepen bieden wij ook de mogelijkheid om op te stappen. U hoeft dan niet de hele boot af te huren. Bekijk het overzicht met de opstapdata.